Belföld

Egy „féreg”, akit „ki kéne rúgni” – keményen nekiment az amerikai nagykövetnek Tucker Carlson Budapesten

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 23. 7:04

Budapesten tartott előadást Tucker Carlson amerikai konzervatív médiaszemélyiség, aki nem kímélte az Egyesült Államok budapesti nagykövetét, David Pressmant. 

„Undorító és megbocsáthatatlan”, ahogy az Egyesült Államok budapesti nagykövete viselkedik, és azonnal „le kéne teremteni, és ki kéne rúgni” – közölte Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiség egy kedd este Budapesten tartott előadásán, Budapesten. A Telex beszámolója szerint a Fox News amerikai hírtelevíziótól kirúgott konzervatív megmondóember kijelentette, hogy David Pressman nagykövet „egy féreg”, aki a genderlobbi akaratát akarja rákényszeríteni a magyarokra.

Carlson felháborítónak és szégyenteljesnek nevezte, hogy Pressman kioktatja a magyarokat a saját kultúrájukról, hozzátéve, hogy a nagykövet nem az amerikai népet, hanem melegjogokért küzdő szervezet érdekeit képviseli, és nem is diplomata, hanem politikai aktivista. „Azonnal vissza kéne hívni, le kéne teremteni és ki kéne rúgni” – tette hozzá Carlson.

A műsorvezető szerint Amerika sokat tett azért, hogy felszabadítsa Magyarországot a zsarnoki szovjet uralom alól, de mostanra Amerika vált ugyanilyen zsarnokká, ami „megmondja, hogy a transzvesztitákat kell istenítened”. Az amerikai vezetők pedig azért utálják  Magyarországot, mert keresztény nemzet.

A korábbi munkahelyéről hazugságai, más források szerint rasszista szövegei miatt kirúgott Carlson a Matthias Corvinus Collegium (MCC) meghívására érkezett  a Millenárisra, az MCC Feszt After nevű eseményre.

Nyitókép: Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor beszél a Turning Point Action konzervatív szervezet konferenciáján a floridai West Palm Beachben 2023. július 15-én. Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

#Belföld#Tucker Carlson#budapest#előadás#david pressman#MCC

Címlapról ajánljuk