Jocó bácsi máris elhelyezkedett, itt fog dolgozniBalatoni József, azaz Jocó bácsi július közepén mondott fel, egészen új vizekre evez.
Belföld

Már talált is munkát az ország egyik legismertebb tanára, aki a státusztörvény miatt mondott fel

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 4. 12:20

Balatoni József, azaz Jocó bácsi július közepén mondott fel, egészen új vizekre evez. 

Ahogyan arról beszámoltunk, a státusztörvény miatt felmondott Balatoni József, azaz Jocó bácsi, az ország egyik legismertebb tanára, akit több mint 100 ezren követnek online. Híradónknak július közepén még azt mondta, hogy ezután vállalati tréningeket fog tartani, de nem jó szívvel döntött így. 


Nemrégiben Jocó bácsi új poszttal jelentkezett közösségi oldalán, melyből kiderül, hogy újabban a Madách Színházban fog dolgozni. Szirtes Tamás kérte fel, hogy segítsen a Six című musical munkálataiban: az angol király hat feleségéről szóló darab kommunikációjában fog közreműködni, tartalmat gyártani.

Még most sem hiszem el, ami történik velem. Igen, amikor egy ajtót bezársz, akkor számtalan másik kinyílik, amit nem is hittél volna. Ez pedig egy olyan ajtó, amiről még álmodni sem mertem

– fogalmazott a pályaelhagyó tanár.

Jocó bácsi hozzátette, „igazi ajándék ez a felkérés a Tanár úrtól”, amiért nagyon hálás, azonnal igent mondott a megkeresésre és nagyon örült neki. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint egyébként tömeges felmondás várható szeptemberben, a kormány ezzel azonban nem ért egyet.


Nyitókép: RTL

#Belföld#státusztörvény#jocó bácsi#felmondás#madách színház

Címlapról ajánljuk