Belföld

Fordulat a drogos énekesnő ügyében, meghozta a döntést

rtl.hurtl.hu

2023. július 27. 6:22

Az ügy miatt a dílerek állítólag elkezdték kerülni a hazai sztárokat.

Megkezdte az elterelést az az ismert énekesnő, akit tavaly októberben kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak a rendőrök kórházba, a vizsgálatok pedig kimutatták a drogot a szervezetében. Az ügyben rendőrségi eljárás indult, amit felfüggesztettek, miután az előadó vállalta a terápiát, írja a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, a „drogos énekesnő” ügye miatt kerülik a dílerek a hazai sztárokat, Míg korábban állítólag bármikor az ismert emberek rendelkezésére álltak, az utóbbi időben óvatosabbak lettek.  A felelősségre vonás elkerülése érdekében ugyanis a dílerekről is vallott a rendőröknek az ügyben érintett ismert magyar előadóművész.

A Blikknek egy népszerű zenész elárulta, nagyjából három-négy kör van, akik a sztárvilágban terítik a tiltott szereket. Ezek a hálózatok azonban az utóbbi időben már sokkal nehezebben elérhetőek. 

Hogy kiről van szó, azt a mai napig sehol, senki nem írta le név szerint. Erről mondta el a véleményét Kembe Sorel színész, influenszer, aki felelevenítette, hogy amikor Curtis drogügybe keveredett, az ő nevét leírták. Sokszor. Kembe Sorel szerint Curtis esetében „jól be lehetett azonosítani a célszemélyt”, a drogos énekesnő esetében azonban „érzékeny egészségügyi adatokra hivatkozva” nem tudhatjuk a nevet.

Annyira igazságtalannak érzek valamit

– tette hozzá. 

@iamkembesorel Curtis és a titokzatos énekesnő esete a sajtóval. IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #curtis #énekesnő #furcsa ♬ eredeti hang - Kembe Sorel


Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#énekesnő#elterelés#drog#drogos

Címlapról ajánljuk