Belföld

Orbán Ráhel második bababoltja abban a balatoni luxuskomplexumban nyílik, ami csak 3 méter strandot hagyott a helyieknek

rtl.hurtl.hu

2023. július 14. 14:29

Terjeszkedik Orbán Ráhel bababoltja, Szántódon lesz új üzlet. A szántódi komplexum korábban azért járta be a sajtót, mert mindössze három méter strandot hagyott a helyieknek. 

Budapest után a Balaton déli partján nyitotta meg újabb üzletét nemrég az Odu Store – írja a 24.hu

A babaholmikat kínáló cég Orbán Ráhel tulajdona, a második bolt pedig Szántódon, a Mövenpick BalaLand Resort és Family Parkban kapott helyet. A lap úgy tudja, a kínálat valamivel szűkösebb, mint a budapesti boltban. 

A fióktelep nyitásával járó jogi munkával azt a Hamar Endrét bízta meg a cége képviseletében Orbán Ráhel, aki korábban a tulajdonos férjével, Tiborcz Istvánnal vett részt több vállalkozásban – teszi hozzá a 24.hu, és megjegyzi: a két éve indult cég az első, tört évben 1,7 millió forintos veszteséget termelt. 

A Balaland az a Szántódon felépített luxuskomplexum, amely mindössze három méter hosszú partszakaszt hagyott meg szabadstrandként a helyiek számára. A Balaland tulajdonosa, a jó kapcsolatokkal rendelkező Szepesi Richárd ezzel kapcsolatban egy interjúban azt mondta, 

amikor megvették a telket, valóban volt a papírokon egy 10 méteres, szabadon hagyandó földcsík, de közölték az önkormányzattal, hogy oda fürödni és napozni senki sem mehet be, csakis sétálni, vagy beülni a bárba vagy étterembe. 

Elmondása szerint a hírhedtté vált zsebkendőnyi szabadstrand az önkormányzat miatt van ott, ugyanis az önkormányzat kért egy 3 méteres, a közútról szabadon bejárható utat. Szintén ők akarták, hogy ez kerítéssel legyen elválasztva a lakóingatlanoktól.

Nyitókép: Facebook / Hadházy Ákos

#Belföld#Orbán Ráhel#odu store#bababolt#balaland#luxuskomplexum#szálloda#szántód

Címlapról ajánljuk