Belföld

Herczeg Zoltán így bulizott cellatársaival a börtönben, amikor születésnapot ünnepeltek

rtl.hurtl.hu

2023. július 9. 18:28

Megadta a módját a divattervező, két cellatársa hatalmas lelkesedéssel fogadta a bulit.

Hamarosan megjelenő könyvéből idézett Herczeg Zoltán divattervező, aki drogvádakkal került rácsok mögé. A Divatmajom a ketrecben című műből egy olyan részletet osztott meg, ami egy börtönben tartott szülinapi buliról szól.

Azt írta: „Este énekelnem kell Szabi születésnapjára, mert megígértem. Ünneplés a frissen beszerzett szajréból, ma volt spejz. Bőségesen vacsoráztunk, dupla csokiadag is jut mindenkinek. Utána ünnepélyesen kiállok a zárka közepére, és elénekelem a kétfős publikumnak az egyetlen számot, amit fejből tudok végig: Máté Péter Emlékeim közt van egy tépett levél kezdetű nótáját”.

Visszaemlékezése szerint az előadás előtt memorizálta a szöveget, de félig olvasnia kellett az éneklés során. „A lelkes közönség hangos tapssal és standing ovationnel jutalmazza a rögtönzött performanszt. Elég groteszkül hathat, ahogy Herczeg Zoli Máté Pétert énekel” – idézte fel, majd hozzátette, hogy megtette, amit megkövetelt a haza.

Korábban arról írtunk: az előzetesből nemrégiben kiengedett divatguru hasznosan tölti a házi őrizetet: elindította webshopját és könyvet ír, sőt most családi segítséggel fogott lakásfelújításba, ami elmondása szerint már régóta váratott magára.

Nyitókép: RTL

#Belföld#herczeg zoltán#börtön#születésnap#máté péter

Címlapról ajánljuk