Belföld

Feldmár András Kadarkai Endrének: „Hát ezt tényleg elb.sztad"

rtl.hurtl.hu

2023. június 29. 13:50

A vele készített interjú váltotta ki a pszichoterapeuta indulatos sorait.

Feldmár András pszichoterapeuta volt a vendége Kadarkai Endre Szavakon túl című klubrádiós műsorának, amelyben a műsorvezető Török Szabolcs esetét is felhozta, írja a 444.


A portál emlékeztet rá: az akkor 29 éves férfi 2013 novemberében egy Rákóczi úti hotel ötödik emeletéről ugrott ki meztelenül. A szobájában ekkor ott voltak Feldmár András és Büky Dorottya pszichológusok, a Feldmár Intézet vezetői is. Az öngyilkos férfi szervezetében ecstasyt találtak, de a rendőrök nem tudtak választ adni a szülőknek, hogy hogyan került az áldozat szervezetébe a kábítószer. A szülők azt állították, Feldmár András terápiáinak sokszor része kábítószer fogyasztása. Szabolcs édesanyja 2014-ben a Fókusznak is nyilatkozott erről.

A pszichoterapeuta a műsor után egy Facebook-posztban ment neki Kadarkainak:

Kedves Endre, hát ezt tényleg elbasztad. Azt hittem, miután pár percet töltöttünk együtt a felvétel előtt, hogy baráti hangon beszéltél velem, hogy örültél a találkozásunknak. De nem fékezted meg az impulzusodat, hogy kihasználj és degradálj

– kezdi Feldmár. 

Majd így folytatja: „Csalódtam benned, én őszinte voltam, de neked az jött be, hogy majd te leleplezel és megmutatod hogy gazember vagyok. Te vagy az, mert valóban találkozhattál volna velem de észre sem vettél — neked fontosabb volt a »show«. Sajnálom…”

 

Nyitókép: RTL Fókusz

#Belföld#kadarkai endre#Feldmár András#öngyilkosság#ecstasy

Címlapról ajánljuk