Belföld

Lang Györgyi halála után az énekesnő nevében 340 ezer forint érkezett az Igazgyöngy Alapítványhoz

rtl.hurtl.hu

2023. június 21. 16:48

„Hatott életében, és hatott halála után is."

Mint arról beszámoltunk, a nemrég elhunyt Lang Györgyi nevében valaki nagyvonalú támogatást küldött a mentőszolgálatnak.

A színész-énekesnőre a Fővárosi Állat- és Növénykertben emlékeztek meg nemrég, ahol a szervezők azt kérték a résztvevőktől, hogy a gyertyára és virágra szánt pénzt inkább segítő szervezeteknek ajánlják fel Lang Györgyi nevében. 

Nincs rálátásom arra, milyen szervezetek kaptak még „Lang Györgyi nevében” megjegyzéssel utalásokat…(a Mentőszolgálatét persze olvastam én is), biztosan sokan. De azt ki tudom hangosítani, hogy az Igazgyöngyhöz 41 személytől 340 523 Ft érkezett

– írja mai Facebook posztjában a gyermekszegénység felszámolásáért dolgozó Igazgyöngy Alapítvány alapító-vezetője, L. Ritók Nóra.


„A korábbi posztom így fejeztem be: Az ilyen történetek, mint ez is, valahogy olyan hihetetlenek… mintha valaki a halála után is tudna még közösséget építeni, értéket átmenteni, megszilárdítani, embereket megszólítani, összekapcsolni. Lang Györgyi ilyen ember. Hatott életében, és hatott halála után is. Köszönjük mindenkinek, aki ennek kapcsán azonos értékrend mentén köteleződött el, mellette is, és mellettünk is. Lang Györgyi emlékét pedig őrizzük mindannyian” – írja L. Ritók Nóra.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Belföld#lang györgyi#igazgyöngy alapítvány#támogatás#l. ritók nóra

Címlapról ajánljuk