Belföld

Kövér László szerint Szabó Tímeának szakemberhez kellene fordulnia, annyira infantilis

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 15:05

A házelnök ismét az ellenzéket osztotta a parlamentben.

Rétvári Bencével, a KDNP képviselőjével keveredett szóváltásba a párbeszédes Szabó Tímea a parlamentben. Megszólalt Kövér László is, aki a 444 szerint infantilisnak nevezte az ellenzéki képviselőt, és azt mondta neki, hogy szakemberhez kellene elmennie.

A házelnök pontosan azt mondta: „Képviselő asszony, már bizonyára unalmas sokak számára, de nem tehetem meg, hogy szó nélkül menjek el amellett a viselkedés mellett, amit ön hétről hétre produkál itt hétfőnként. Azon rövid időszak alatt, amikor bent tartózkodik az ülésteremben – gondolom sokan nem bánják, hogy ez így van –, azon rövid időszak alatt nem képes mást csinálni, mint ahogy szlengben mondják, próbálja széttrollkodni az ülést. Önnek öt perc állt rendelkezésére arra, hogy elmondja a mondanivalóját, államtitkár úr hasonlóképpen.

Államtitkár úr nem kommentálta folyamatosan hangosan az ön hozzászólását – pedig higgye el, igény az lett volna rá –, ön viszont most is ezt teszi. Ez a viselkedés, azt kell, hogy mondjam, hogy infantilis, már ne haragudjon.

Szabó erre azzal reagált, hogy „ez az ön véleménye”, mire Kövér így kontrázott: „Ez nem az én véleményem. Azt hiszem, hogy képviselőasszonynak szakemberhez kellene fordulnia, ez az a pont, amikor ezt muszáj tanácsolnom önnek”.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / Soós Lajos / MTI

#Belföld#kövér lászló#szabó tímea#parlament#rétvári bence#szakember

Címlapról ajánljuk