Belföld

Ha választhatna, Borkai Zsolt a saját szexbotrányát, és nem Szájer Józsefét választaná

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 8:08

Függetlenként indul a győri polgármesterségért a szexbotrányába belebukott egykori fideszes.

Interjút adott az ATV Heti Napló című műsorának Borkai Zsolt Győr korábbi fideszes polgármestere, aki a szexvideós botrányába bukott bele. 

Borkait nemrég  a Győri Atlétika Club élére választották, akkor az RTL Híradónak adott interjújában azt mondta: 

Újabb bizsergést érzek.

A 2019-es szexbotrányról pedig azt mondta: lehet, hogy az országot igen, de a győrieket ez már nem érdekli.

Az ATV-nek adott interjúban Borkai elmondta, hogy Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgatónak köszönhetően már a 2019-es önkormányzati választás előtt 10-11 nappal tudta, hogy nyilvánosságra fognak kerülni az adriai jachton készült felvételek, azt is elmondták neki, hogy pontosan melyik nap fog a botrány kirobbanni, írja az interjút szemléző 24.hu.

„A jobboldali média mellém fog állni” – idézte fel Kubatov szavait Borkai. A volt polgármester elmondta, hogy továbbra is a DK-s Czeglédy Csabát sejti a szivárogtatás mögött. Azt is kijelentette, hogy többé „lányokat nem viszünk a hajóra”. 

Elmondása szerint  ez volt az első és egyetlen alkalom, amikor lányokat is hívtak a hajóra és amikor odaért Trogirba, jól tudta, hogy prostituáltak is lesznek a fedélzeten. 

Borkai megerősítette, hogy függetlenként szándékozik indulni jövőre a győri polgármesteri székért, a Fidesszel mára gyakorlatilag nincs semmilyen kapcsolata. 

Az ugyancsak egykori fideszes Szájer József szexbotránya kapcsán azt mondta, ha választania kellene, a kettő közül a sajátját választaná. 


Nyitókép: Krizsán Csaba / MTI

#Belföld#borkai zsolt#szexvideó#szájer józsef#győr

Címlapról ajánljuk