Belföld

Így néz ki egy reggeli a Szent János kórházban: penészes kenyér, romlott felvágott

rtl.hurtl.hu

2023. június 11. 17:07

A Szent János kórházból is megerősítették, hogy vizsgálat folyik a gyomorforgató kórházi étel ügyében, amelynek képe napok óta a közösségi oldalakon kering.

Vizsgálat folyik a Szent János kórházban, miután a gasztroenterológiai osztályon olyan reggelit szolgáltak fel, ami közelebb állt a moslékhoz, mint az emberi fogyasztásra alkalmas ételhez, írja a Magyar Hang. A vizsgálat tényét az intézmény is megerősítette.

Reggelire a betegek penészes kenyeret, valamint romlott felvágottat kaptak, írja a lap, amely cseppet sem ínycsiklandó képet is közölt a fogásról. 

Ezt a cikk szerint egy II. kerületi zárt Facebook-csoportban osztotta meg az egyik tag, akinek beszámolója szerint édesanyja feküdt a kórházban.

Azt írta: „A felvágottat ugyan megette, de valószínűleg az is romlott lehetett, mert utána hányt, és egész délelőtt nagyon fájt a hasa. Nem tudok elmenni emellett a felháborító eset mellett. A kórháznak azonnal jeleztem.” 

Az eset azért különösen aggasztó, mert a gasztroenterológiai osztályon kezelik a súlyos emésztőrendszeri problémáktól szenvedő betegeket.


Nyitókép: Nagy Zoltán / MTVA / MTI

#Belföld#szent jános kórház#Reggeli#penész#kenyér#romlott#vizsgálat

Címlapról ajánljuk