Kocsis Tiborral és WhisperTonnal vacsorázott az amerikai nagykövetAz amerikai nagykövet a Pride-hónap alkalmából vendégül látott híres magyar LMBTQ-személyeket.
Belföld

Kocsis Tiborral és WhisperTonnal vacsorázott az amerikai nagykövet

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 15:48

Az amerikai nagykövet a Pride-hónap alkalmából vendégül látott híres magyar LMBTQ-személyeket. 

David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete magyar LMBTQ-közösség kiemelkedő alakjaival, mások mellett Ungár Péterrel és WhisperTonnal vacsorázott az amerikai nagykövetségen.

Az LMBTQ-közösség ünneplésének időszakában azokat ismerjük el, akik a magyarok láthatóságáért, egyenlőségéért és emberi jogaiért dolgoznak. Daniel és én örömmel hívtunk meg egy sokszínű csoportot a vacsoraasztalunk köré egy érdekes és informatív beszélgetésre

– mondta David Pressman.  

Mint ismert, az LMBTQ-közösség minden évben júniusban tartja a Pride-hónapot, aminek alkalmából Pressman több híres embert is meginvitált egy vacsorára, a vendégekről pedig fotósorozat is készült. Az eseményen részt vett többek közt Ungár Péter LMP-elnök, Barabás Richárd önkormányzati képviselő (Párbeszéd), Kocsis Tibor X-Faktor győztes énekes és WhisperTon is, az egyik legnépszerűbb magyar influenszer.


Nyitókép: Ambassador David Pressman / Twitter

#Belföld#david pressman#amerikai nagykövetség#lmbt#pride#hírességek#ungár péter#Whisperton

Címlapról ajánljuk