Belföld

Borkai Zsolték önellátásra rendezkedtek be birkáikkal

rtl.hurtl.hu

2023. június 2. 11:21

Négy évvel szexbotránya után visszatér a közéletbe Borkai Zsolt, egymás után adja az interjúkat. 

Közellenség lett a Fideszben Borkai Zsolt a szexbotránya után, és a kormánypárt nem kezelte jól az ügyet – állította Borkai Zsolt a Blikknek adott interjújában, amit a 24.hu szemlézett. Győr egykori fideszes polgármestere azután nyilatkozott a lapnak, hogy megválasztották a Győri Atlétikai Club elnökének, a helyi fideszes alpolgármester ellenében.

Bizsergést érez

Borkai az RTL Híradónak szerdán arról beszélt, hogy „újra bizsergést érez”, és ezért tért vissza a közéletbe. Az interjúban elmondta, szerinte őt a sportklub szakmai vezetői kérték fel és ezt akarta megpuccsolni a városvezetés, korábbi szexbotrányáról pedig azt mondta: már megbűnhődött és szerinte a győrieket ez már nem is érdekli.

A Blikknek adott interjújában elmondta, hogy a városháza oldaláról „régi időket idéző megoldásokkal próbálkoztak” a GYAC elnöki pozíciójával kapcsolatban. Borkai közölte, hogy nem tudja, hogy új pozícióért jár-e fizetés, és meglebegtette, hogy visszatérhet a politikai életbe is, közölve, hogy a politikában megtanulta, hogy „soha ne mondd, hogy soha”.

Borkai Zsolt közölte, hogy a „jachtos kalandot” jól kihasználta ellene az ellenzék, a Fidesznél pedig „közellenség” lett, és hozzátette: 

Még Budapest elbukását is az én nyakamba varrták.

Emellett elárulta, hogy a botránya óta visszavonultan él a családjával, sokorópátkai tanyájukon gyakorlatilag önellátásra rendezkedtek be a birkáikkal, konyhakertükkel, továbbá, hogy megtanult kovászos kenyeret sütni – írta a 24.hu

A Blikk egy nappal korábban az olvasói arról kérdezte, hogy szabad-e visszaengedni Borkai Zsoltot a közéletbe, és a válaszok egyértelmű eredményt hoztak: 70százalék nemmel szavazott.

Nyitókép: RTL Híradó

 

#Belföld#borkai zsolt#közélet#interjú#tanya#gyac#szexbotrány

Címlapról ajánljuk