Belföld

Emberi koponyát talált Szegeden egy tinédzser: „Aludni sem bírtunk”

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 19:27

A fiút állítólag Kiss Kató halottlátó gyötrő látomásai vezették el a maradványokhoz.

Emberi koponyát talált egy tinédzser Szeged-Szentmihályon egy vasúti töltés oldalában – írja a Blikk

Az emberi maradványon sérülések, törések láthatók. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség megerősítette a lapnak, hogy valóban találtak egy koponyát. Pere Csaba százados, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a maradványok ügyét közigazgatási eljárásban vizsgálják. 

A koponyát megtaláló Krisztián a lapnak elmondta, a barátja vette észre először a furcsa tárgyat, de először azt hitték, valami fémdarab. 

Aztán közelebb mentünk és szembesültünk a sokkoló valósággal. A koponya félig bele volt fúródva a földbe, mi pedig hirtelen úgy megijedtünk, hogy elfutottunk, aztán értesítettük édesanyámat, majd a rendőrséget. (…) Az első nap este nagyon féltünk, aludni sem bírtunk, de azóta kezdünk jobban lenni. Mintha egy horrorfilmbe csöppentünk volna bele

– fogalmazott a fiú a lapnak. 

Krisztián állítólag azért ment a helyszínre, mert az édesanyjának jó barátja Kiss Kató halottlátó, „aki egy látomása alapján beszélt nekik a helyszínről és a maradványról”. Elmondása szerint egy szegedi útja után törtek rá „a gyötrő látomások, amelyek nem hagyták nyugodni”.

A rendőrség azt is közölte, hogy az eljárás jelenlegi szakaszában idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a kirendelt szakértő helyszíni vizsgálata alapján a csontok legalább 20 évesek lehetnek.

Nyitókép: Kiss Kató / Facebook 

#Belföld#szeged#emberi koponya#koponya#tinédzser#szeged-szentmihály

Címlapról ajánljuk