Belföld

Hadházy Ákos megtudta, miért zárta le a rendőrség az Orbán Viktor munkahelye előtti területet

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 10:27

Szerint ez a tény nem változtat azon, hogy kell-e még kordont bontani.

„Immár bizonyított tény – persze eddig is nyilvánvaló volt mindenkinek –, hogy cinikus hazugság az »építési kordon« folyamatos emlegetése. Az I. kerületi önkormányzat számomra megküldött válaszából kiderült, hogy a Miniszterelnökség előtti Színház utcát a Készenléti Rendőrség zárta le »védett személyek biztonsága érdekében«.” – írja Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, aki szerint a válasz egyértelművé teszi: a ketrec a hazugság és a cinizmus szimbóluma.

Persze, ez nem érdekli őket különösebben, hiszen amíg a propagandagépezet a kezükben van, sokmillió magyar erről sem fog hallani. A propagandagépezet pedig mindaddig háborítatlanul fog dolgozni nekik, amíg nem kényszerítjük ki nagyon sokan egyszerre és elszántan kikényszeríteni a leállítását.

– tette hozzá a képviselő.

Hadházy úgy véli, a most kiderült tény nem változtat azon, hogy kell-e még kordont bontani. „Miután már biztosan tudjuk, hogy semmi köze az építkezéshez, még egyértelműbb, hogy a hazug és cinikus kormány szimbóluma.” – fejtette ki a közösségi oldalán.


A Momentum politikusai és Hadházy Ákos akcióztak kedd reggel a Karmelita kolostornál, ezúttal eljuttattak a kormányfő hivatalának kapujáig, ahova kiragasztották követeléseiket:


Nyitókép: Facebook

 

#Belföld#hadházy ákos#kordonbontás#miniszterelnökség#kordon

Címlapról ajánljuk