Belföld

Zalatnay Cini adott néhány tanácsot Galambos Lajosnak a börtönnel kapcsolatban

rtl.hurtl.hu

2023. április 28. 20:17

Legyen erős, türelmes és kitartó – javasolta az énekesnő. 

Noha ma már nem szereti felidézni a rácsok mögött töltött időszakot, Zalatnay Sarolta nem habozott, amikor Galambos Lajos tőle kért tanácsot a börtönbe vonulása előtt – írja a Blikk.

Az énekesnő szerint egy zenésznek – akinek különösen fontos a szabadság – talán még rettenetesebb átélni a bezártságot. „Amikor korábban beszéltünk, azt tanácsoltam neki, ha már látja, hogy mindenképp menni kell, ne húzza az időt, menjen be emelt fővel, tisztességesen. Emlékszem, amikor én bevonultam, a börtönparancsnok amikor meglátott, felvont szemöldökkel kérdezte: hova siet, Sarolta? Annyira ügyeltem arra, hogy időben beérjek, hogy korábban értem oda” – emlékezett vissza Zalatnay, aki szerint a betegség lelkileg még nagyobb megpróbáltatás a börtönben, ezért még több erőre lesz szüksége Lajcsinak is.

Azt tanácsoltam neki, legyen erős, türelmes és kitartó a börtönben, mert a szabályokat, a rendet be kell tartani, hogy kedvezményeket kaphasson az ember. A betegség pedig lelkileg még nehezebbé teszi ezt az egészet, ezért pontosan átérzem, amit Lajcsi is átél

– magyarázta Zalatnay és hozzátette, hogy a börtönből kezelésekre járni nehéz feladat, mert nem lehet ott senki, aki támogatná az embert.

Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA / MTI

#Belföld#zalatnay cini#zalatnay sarolta#galambos lajos#lajcsi#börtön

Címlapról ajánljuk