Belföld

A dílerekről vallott a zsaruknak a bekokainozott magyar énekesnő, az alvilág vérdíjat tűzött ki a fejére

rtl.hurtl.hu

2023. április 11. 7:32

A nehézfiúk nem örültek.

A felelősségre vonás elkerülése érdekében a dílerekről vallott a rendőröknek az az ismert magyar előadóművész, akit tavaly októberben rendőri kísérettel kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba, írja a Blikk.

A lap szerint az alvilág több nehézsúlyú bűnözője gyakorlatilag vérdíjat tűzött ki a fejére.

Mint arról beszámoltunk, 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel szállították a mentők kórházba egy ismert magyar énekesnőt. A toxikológiai vizsgálat nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. A rendőrség az énekesnőt gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt, illetve további négy személy ellen folyik vizsgálat bűnrészesség miatt.

„A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő, mivel úgy tűnik, az ellene indult eljárást azzal úszhatja meg, hogy súg a dílereiről. Ezzel viszont magára haragította az alvilágot, az általa feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki a fejére. Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés – mondta el a Blikknek egy „bennfentes informátor”, aki szerint elsősorban az a négy személy akar bosszút állni rajta, akiket a vallomása alapján kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A lap informátora szerint a közismert előadóművész belement a rendőrség feltételeibe, ezáltal megúszhatja a kábítószerrel visszaélés miatt kiszabható büntetést. 

Úgy tudom, elkezdte az elterelési programot, amely a törvény szerint legalább féléves

 – árulta el a lapnak az énekesnő egyik ismerőse.

Nyitókép (illusztráció): Róka László / MTVA

#Belföld#vérdíj#Alvilág#drog#énekesnő#kokain

Címlapról ajánljuk