Belföld

Járni sem fog tudni többé – mondták az orvosok borzasztó balesete után az artistának, most mégis a Fővárosi Nagycirkuszban lép fel

rtl.hurtl.hu

2023. április 9. 18:12

Csodálatos sztori a hitről és a gyógyulásról.

2020 januárjában érte brutális baleset Kristina Vorobyevát, az üzbég Sky Angels nevű artistapáros tagját, akik 2017-ben megnyerték a monte-carlói Arany Bohóc díjat az egyik artistaszámukért, melyet biztosítókötél és háló nélkül adtak elő.

A World Christmas nevű előadáson történt meg a tragédia: Rustem a szájával tartotta a trapézt, melyen felesége függött, ám a fogai nem bírták a súlyt, és kitörtek. Mindketten lezuhantak, Kristina ért először földet, férje pedig rázuhant.

A nőnek szinte minden csontja eltört, és az orvosok azt mondták neki, hogy sosem fog tudni újra járni. Kristina azonban elhatározta, hogy nemcsak járni, de repülni is újra meg fog tanulni férjével, írja a Blikk.

A nőt háromszor operálták meg az orvosok: a nyakán és a gerincén volt szükség beavatkozásra. 2020 áprilisának közepén, pár hónappal a baleset után pedig már újra lábra állt és sétált. A pár most a a Fővárosi Nagycirkuszban lép fel, ahol ismét legjobb formájukban láthatják őket a nézők.

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Belföld#artista#fővárosi nagycirkusz#baleset#sérülés

Címlapról ajánljuk