Belföld

Hadházy Ákos: Lehet még fokozni a tarvágott lombkoronasétányt

rtl.hurtl.hu

2023. április 2. 8:28

Egy EU-s támogatásból épült, teljesen üres vágóhíd is található a híressé vált nyírmártonfalvai lombkorona sétány közelében. 

A tarvágott lombkoronasétánytól pár száz méterre egy teljesen üres vágóhíd is található, amire szintén a fideszes polgármester kapott EU-s támogatást – írta Facebook-oldalán Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő közlése szerint „teljesen egyértelmű”, hogy ott semmilyen gazdasági tevékenység nem folyik, elhagyatott és „a kutya sem őrzi”.

Hadházy szerint igyekeztek eltüntetni minden nyomát annak, hogy az épület uniós támogatásból épült, arra nem utal semmilyen tábla sem, és még „az interneten is eltüntették szinte minden nyomát.” A képviselő közölte, a webes archívumban megtalálható annak az eseménynek a meghívója, ahol az akkor még csak képviselő Filemon Mihály dicsekszik a beruházással.

Hadházy kijelentette:

Ez már a harmadik olyan, sok tízmilliós EU-s támogatás a fideszes nyírmártonfalvai polgármester kezei között, aminek az égadta világon semmi közösségi haszna nem volt, csak a polgármester járhatott jól vele.

A Momentum és Hadházy Ákos az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul a lombkoronasétányok ügyében.


Nyíradonyban egy településen belül két fideszes politikus is pályázott lombkoronasétány megépítésére, és nyertek is.


Nyitókép: RTL Híradó

#Belföld#hadházy ákos#lombkorona#sétány#Eu-s támogatás

Címlapról ajánljuk