Belföld

Automata hívásokkal toborozzák a közönséget Orbán kiskőrösi látogatására

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 20:16

Távolabbi városokban is csengett a telefon. 

Telefonon buzdítják a lakosokat Orbán Viktor kiskőrösi látogatásán való részvételre – írta meg a szeged.hu.

A lap egy olvasója jelezte, hogy őt és több ismerősét is Farkas Sándor parlamenti képviselő hívta, hogy vegyenek részt az állami rendezvényen, amelyen szerda délután három órakor Orbán Viktor mond beszédet. 

A szeged.hu hozzáteszi, hogy a Csongrád-Csanádi négyes körzet képviselője vélhetően nem személyesen telefonálgatja végig a lakosokat, hanem rögzítették azt a pár mondatot, amellyel Kiskőrösre invitálja a közönséget. 

A képviselő választókörzetének Kiskőröshöz legközelebbi települése is legalább ötven kilométerre van a kisvárostól, ahol már napok óta készülnek az állami ünnepre. A lap szerint a Bács megyei térség képviselői is hívják a helyieket, bár ez nem meglepetés. 

A kisvárosban még a fákat is leporolták az ünnepre, a helyiek szerint már napok óta tart a takarítás, de az utcákat is elrendezték, fellobogózták. Orbán Viktor beszédét kivetítőkön követhetik, akik nem tudnak bejutni a főtérre. 

A miniszterelnök eljövetelére egy kiskőrösi pizzéria is alaposan felkészült, ők Orbánról elnevezett pizzával csábítják az embereket. A narancskarikával teleszórt pizzáról már maga Orbán is posztolt a Facebookon

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#kiskőrös#orbán viktor#március 15.#ünnepség#beszéd#szeged

Címlapról ajánljuk