Belföld

Szijjártó Péter megmutatta feleségét

rtl.hurtl.hu

2023. február 17. 5:23

Csütörtökön voltak napra pontosan húsz éve együtt.

Szijjártó Péternek sűrű napjai voltak. Hétfőn az orosz agressziót támogató Fehéroroszországba repült, hogy állítása szerint a békéről tárgyaljon. Kiderült, éppen aznap járt ott egy orosz kormánygép is, illetve a béke mellett Szijjártó Péter gazdasági ügyekről is egyeztetett belarusz kollégájával. Erről a Híradó is beszámolt.


Szijjártó Péter alig érkezett haza, máris egy Duna-parti étterembe ment Dunakeszin, ahol az otthona is van, hogy a kirgiz külügyminiszterrel tárgyaljon. Erről itt olvashat részletesebben.

A csütörtök is sűrű volt a külügyminiszter számára. Először Nagytarcsán nézett meg egy logisztikai központot, majd a japán Seiren vállalat képviselőivel találkozott, akik elektromos autók üléseit gyártják majd Pécsen. Utána a győri polgármesterrel együtt az Audi illetékeseit fogadta, mivel a német autóipari cég csütörtökön ünnepelte magyarországi tevékenységének 30. évfordulóját. És ha már évfordulók.

Nem csak az Audi ünnepelhetett, hanem a Szijjártó házaspár is. A külgazdasági és külügyminiszter posztja szerint ugyanis csütörtökön voltak együtt napra pontosan 20 éve a feleségével. Erről pedig egy fotó is készült, amit alább meg is nézhet.


Nyitókép: Kovács Tamás / MTI

 

#Belföld#szijjártó péter#fehéroroszország#audi#oroszország#család

Címlapról ajánljuk