Belföld

„Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda? Hova kell most engem besorolni?” – fakadt ki Gundel Takács Gábor

rtl.hurtl.hu

2023. január 8. 11:09

Arról beszélt, hogy ő tévés, és a tévében szeretne dolgozni.

„Ha én az RTL-en közvetítek futballmeccset, az ATV-n vezetek Géniuszt, a TV2-n pedig Áll az alkut, akkor én most mi vagyok? Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda? Hova kell most engem besorolni? Én egy televíziós vagyok, aki a televíziózással is szeretne foglalkozni” – mondta Gundel Takács Gábor a Nők Lapjának adott interjújában, amit a Blikk szemlézett.

Arról beszélt, hogy amíg a politika nem szól bele a munkájába, addig jó lelkiismerettel tud ezeknél a csatornáknál dolgozni. Arról is beszélt, műsorain kívül nem szeretné űzni az újabb megnyilvánulási lehetőségeket, „legyen az egy nem minőségi televíziós műsor, TikTok vagy bármi. ”

Arról is beszélt, hogy a rádiózáshoz már nem térne vissza, és jól érzi magát szabadúszóként, mert szerinte csak így tudja megőrizni a hitelességét. Korábban arról beszélt: „ én nem vagyok ellenzéki, és nem vagyok kormánypárti. Önmagukban vizsgálom a dolgokat, függetlenül attól, hogy ki mondta. Emiatt voltam én már minden, páran köpönyegforgatónak is gondolnak, pedig – azokkal ellentétben, akik feketében és fehérben látják a világot – én csak árnyalatokban próbálok gondolkodni”.

Nyitókép: Reggeli

#Belföld#gundel takács gábor#televízió#műsorvezetés#szabadúszó#liberális#politika

Címlapról ajánljuk