Üres ajándékos dobozokat küldtek a szegény gyerekeknek a II. kerületben – legalább nem kutyaürüléket, mint tavalyA polgármester nem érti, mi járhatott a tettesek fejében.
Belföld

Üres ajándékos dobozokat küldtek a szegény gyerekeknek a II. kerületben – legalább nem kutyaürüléket, mint tavaly

rtl.hurtl.hu

2022. december 16. 16:17

A polgármester nem érti, mi járhatott a tettesek fejében.

Saját pénzéből pótolta az önkormányzat a hiányzó ajándékokat az üres dobozokból, amiket otromba viccként ajánlottak fel szegény gyerekek számára a II. kerületben, írja a Blikk. A kerületben rászoruló vidéki gyerekek számára gyűjtenek évről évre.

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester arról beszélt: „Kibontottuk ezeket az egyébként szépen, gondosan csomagolt dobozokat is, amikben nem volt semmi”. Az előzetes kibontás rendszeres gyakorlat a kerületnél, hogy biztosan minden ajándék célba találjon.

Arról is beszélt: tavaly volt olyan, aki kutyaürüléket küldött a gyerekeknek, több dobozban pedig szétvagdalt újságok voltak. Most két tucat üres dobozzal „szórakoztattak minket, vagy próbáltak szomorúságot okozni másoknak”.

A polgármester számára felfoghatatlan az ügy, tippelni se tud, ki és miért küldte őket. Viszont sikeresen pótolták az ajándékokat, amiket már elkezdtek kiszállítani.

Nyitókép: Getty Images

#Belföld#ajándék#üres#ii. kerület#polgármester#önkormányzat

Címlapról ajánljuk