Belföld

A kormánypárti influenszert felhívták a Fidelitastól, hogy vagy csendben marad, vagy kilép – szerinte a Megafon kérésére

rtl.hurtl.hu

2022. december 12. 9:49

Tóth Bettina távozásának körülményeiről beszélt.

A Megafon áll a Fidelitasból való távozása mögött, állítja Tóth Bettina influenszer, aki korábban tagja volt a Fidesz ifjúsági szervezetének, de nemrég bejelentette, hogy kilép. A Telexnek most arról beszélt: először a Pesti TV-ből zárták ki.

„Én ezek után is kiposztoltam a véleményem, egy hét után hívtak a Fidelitastól, csendben maradok vagy kilépek, jelezték, utóbbi esetben elindulhat az adok-kapok viszony. Rögtön választ adtam” – idézte fel a történteket.

Hozzátette, hogy „nekem azt mondták, a Megafontól telefonáltak a PS-be (a Pesti Srácokhoz), elmondásuk alapján mi szidtuk őket a műsorokban”, és „a Fidelitas is a Megafonra értette, ne posztoljak róluk semmit, mivel a véleményeimmel is belső konfliktust gerjesztek. A válaszom az volt, hogy kilépek inkább, minthogy csendben maradjak.”

Arról is beszélt, hogy a jövőben bármi is derül ki a Megafonról, nem fogja őket megvédeni. A Fidelitas, a Pesti TV és a Megafon nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Korábban mi is beszámoltunk róla: Tóth azt írta a kilépéséről, hogy „fiatal vagyok, nekem még bőven nem a tisztségekkel kell foglalkoznom, hanem azzal, amiért jobboldali vagyok, az értékeimmel, ezekért pedig akkor is ki fogok állni, ha valaki hiábavalónak hiszi.”

Nyitókép: Instagram

#Belföld#fidelitas#influenszer#megafon#fidesz#kormánypárt#kilépés#tóth bettina

Címlapról ajánljuk