Belföld

Már TikTokon is fent van a Magyar Katolikus Egyház

rtl.hurtl.hu

2022. november 28. 19:30

És Instagram-profiljuk is van. Így könnyebben elérik a fiatalokat?

Elindult a Magyar Katolikus Egyház központi Instagram- és TikTok-oldala – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtóosztálya az MTI-vel.

A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók, továbbá lelki útravalókkal is hirdetik majd az evangélium tanítását az olvasóknak, írták.

Hozzátettek: bíznak abban, hogy ezeken a csatornákon közvetlenebb kommunikációra nyílik lehetőség. A Magyar Katolikus Egyház közösségimédia-felületei a www.instagram.com/katolikus.official és a www.tiktok.com/@katolikus.official oldalon érhetők el.

@katolikus.official A népszámláláshoz kapcsolódó pályázatunkon a mátészalkai Széchenyi István Katolikus Német Nemzetiségi Általános Iskola 7. osztályos tanulói nyerték a közönségdíjat, mivel az ő pályázatuk kapta a legtöbb lájkot a Facebook-oldalunkon. Nyereményük egy élménynap volt Budapesten: jártak a Szent István-bazilikában, a délelőttbe még belefért egy óriáskerekezés az Erzsébet téren is, délután, a díjátadót követően a Magyar Zene Házának állandó kiállítását nézték meg. ☺️ #magyarkatolikusegyhaz #katolikusvagyok ♬ eredeti hang - Magyar Katolikus Egyház

Nyitókép: Getty Images

#Belföld#katolikus#egyház#instagram#tiktok

Címlapról ajánljuk