Belföld

Baranyi Krisztina szerint hazudott Kárász Róbert, és ezzel az ATV is egyetért

rtl.hurtl.hu

2022. november 11. 16:08

Az ATV műsorvezetője azt állítja, hogy a polgármester már a múlt pénteki adás előtt tudta, hogy a Pesti Srácok dolgozója fogja kérdezni. Ám ezt a csatorna is cáfolja, és töröltették Kárász Róberttel a kommentjét.

Baranyi Krisztina szerint hazudott az ATV műsorvezetője, Kárász Róbert, amikor egy Facebook-kommentben azt állította, hogy a ferencvárosi polgármester már az élő adás előtt találkozott a Pesti Srácok dolgozójával, de akkor még nem közölte, hogy ne akarna részt venni a beszélgetésben.

Mint egy hete megírtuk, Baranyi Krisztinát egy olyan műsorba hívták meg, ahol az ATV műsorvezetői mellett egy vendég is feltehetett kérdéseket, de amikor a polgármester szembesült azzal, hogy a kormánypárti Pesti Srácok dolgozója a harmadik kérdező, közölte, hogy az általa feltett kérdésekre nem hajlandó válaszolni, és csodálja, hogy olyan embereket is beengednek az ATV stúdiójába, akik „gátlástalanul hazudoznak és csúsztatnak”.

A Mandiner vette észre Kárász Róbert hozzászólását, amiben a műsorvezető azt állította, hogy Baranyi Krisztina már adás előtt tudhatta, hogy ki fogja kérdezni a műsorban.

Kárász Róbert hazudik, az ATV műsorvezetője pontosan úgy csúsztat és torzít, mint a szennymédia propagandistái

– mondta ezzel kapcsolatban a ferencvárosi polgármester a 24.hu kérdésére. Közölte: már mindenki a helyén volt a stúdióban, amikor az utolsó pillanatokban, 20-30 másodperccel az interjú előtt megjelent a Pesti Srácok dolgozója, és erre legalább féltucatnyi tanú is van. A műsor előtt nem találkoztak.

A 24.hu megkeresésére az ATV is megerősítette, hogy a műsorvezető nem mondott igazat. Azt írták:

Kárász Róbert az ATV engedélye nélkül kommentált a Facebookon, és mivel a leírtak nem tükrözték a valóságot, a csatorna arra kérte, hogy törölje a megjegyzését.

A műsorvezető egyébként rövidesen távozik a csatornától. Az év elején Kárász Róbert azzal keltett feltűnést, hogy a kormánypárti „influenszereket” összefogó Megafon Központ rendezvényén az első sorból hallgatta Szijjártó Péter külügyminiszter előadását.

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

#Belföld#kárász róbert#baranyi krisztina#pesti srácok#propaganda#atv#hazugság

Címlapról ajánljuk