Belföld

Íme a szuperhős futár, aki egyszerre húsz rendelést visz, és pizzát egyensúlyoz a fején a Nagykörúton

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 25. 18:17

Vagy az, vagy médiahekk. Mindenesetre megkérdeznénk tőle, hogy mit gondol a katatörvényről.

Bejárta az internetet annak a biciklis ételfutárnak a képe és videója, aki szemmel láthatóan egyszerre legalább egy tucatnyi, talán több rendelést teljesít. A maszkos egyénen ott van a woltos táska, de mellette számos zacskó lóg a kezéről, valamint a fején egyensúlyoz egy egész pizzát, továbbá egy KFC-s bödönt.

A szuperhős futárról Fluor Tomi is megemlékezett Twitteren. Ő úgy becsli, hogy egyszerre 15-16 rendelést szállít az úr, de lehet az több is.

Persze elképzelhető, hogy csak egy kreatív trollról van szó, ugyanis a Redditen sokan megjegyezték, hogy a táskák mennyisége és a futár mozgása alapján valószínű, hogy nincs mindegyikben teljes értékű áru, csupán kicsi sült krumplik.

„Az, hogy a rengeteg csomag mellett Wolt-táska is van a kerékpároson, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a mi partnerünk” – írta a Wolt a Telex kérdésére, akik arra is kíváncsiak voltak, hogy nem valamelyik cég gerillamarketingjéről van-e szó. A Wolt azt is közölte, hogy „a képen látható szituáció valószerűtlen egy valódi Wolt-kiszállítás során”. Ennek a legfőbb oka, hogy „a futárok maximum három rendelést tudnak egyszerre szállítani, illetve nem párosítják olyan futárral a rendelést, aki nem tudja azt elszállítani annak súlya és mérete miatt”.

A nagykörúti produkcióról készült videót a Telex tette közzé:

Nyitókép: Twitter

#Belföld#nagykörút#futár#rendelés#wolt#bicikli

Címlapról ajánljuk