Belföld

Videón, ahogyan az ágyból, egy nő mellől szedik ki a rendőrök a budapesti dílert

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 8:15

A férfinál különböző kémiai ábrákat is találtak, azok segítették az előállítást. 

Szeptember 8-án hajnalban a XIII. kerületi rendőrök a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály bevonásával rajtaütöttek egy óbudai férfin kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy XIII. kerületi büfé előtt kínált kábítószert: az utcán egy kanállal adagolta ki az anyagokat és adta el a vásárlóknak.

A kerületi nyomozók hamar beazonosították a dílert és rajtaütöttek a III. kerületi lakásán. 


A rendőrség munkatársai a lakásban és az ahhoz tartozó garázsban több mint fél kilogramm kábítószergyanús masszát, tömbösített és por alakú kábítószergyanús anyagokat, valamint 290 darab tablettát találtak. A nyomozók lefoglaltak különböző külföldi bankjegyeket, riasztópisztolyokat és azok lőszereit, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket, 

továbbá különböző kémiai ábrákat, képleteket  tartalmazó feljegyzéséket is találtak, melyek a kábítószer előállításhoz nyújtottak segítséget.

A férfi Ferencvárosban bérelt lakását is átkutatták, ahol a kábítószer előállításához szükséges laboratóriumi eszközöket, vegyszereket, valamint amfetamin-tartalmú port és tablettákat találtak.

A XIII. kerületi rendőrök a 30 éves K. Balázst kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, vallomást nem tett. A férfit őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását. 

Nyitókép: police.hu

#Belföld#drogdíler#budapest#rendőrség#díler#bevetés#police.hu

Címlapról ajánljuk