Belföld

„Hülyeség lenne folytatni” - kiszivárgott Németh Balázs közmédiás búcsúlevele

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 1. 7:34

Szerinte néha a nézők is megláthatták rajta, hogy elfogyott a lendület.

Elfogyott a lendülete, ezért távozott a közmédia híradójától Németh Balázs a kiszivárgott búcsúlevele szerint, amit a Media1 szemlézett. „Egy ideje vártam erre a pillanatra, láthattátok rajtam, sajnos néha a nézők is” – fogalmazott benne a híradós.

Hozzátette: „Az M1 volt az életem, saját gyermekemnek tekint(ett)em, tiszta szívvel, teljes erőbedobással dolgoztam.” Azt is leírja:

A lendület már nincs meg (az okait ismeritek, látjátok, tapasztaljátok…), félgőzzel pedig hülyeség lenne folytatni, nem az én stílusom.

Kiderült, hogy mindössze egy pihenőnapot tart a híradós, és pénteken már el is kezd új munkahelyén. A level utóiratában a sajtónak is üzent: „ahogy megszokhattuk, a levelem vélhetően perceken belül eljut az internetes portálokhoz, tőlük is érzékeny búcsút veszek. Megtisztelő volt a kitüntetett figyelem, a sok címlap, cikk és mém 😉 Folyt. köv.”

Ahogy mi is megírtuk: A köztévétől távozó Németh Balázs lehet Deutsch Tamás testvérének, Deutsch Péternek az utódja az atlétikai világbajnokságot koordináló testületben. Németh Balázs miatt többször elmarasztalták a közmédiát, mert élő adásban tett negatív megjegyzéseket az ellenzékre.

Nyitókép: Németh Balázs – Fotó: Cseke Csilla / MTI

#Belföld#németh balázs#közmédia#távozás#deutsch tamás#lendület#búcsú

Címlapról ajánljuk