Belföld

Színes mintát festettek az etyeki iskola falára a szülők, a polgármester kiakadt a „szivárványos propaganda” miatt

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 30. 20:37

A fideszes Zólyomi Tamás csillámfaszlámákról, aberrált szexvideókról és padlássöprőkről beszél.

Szülők és helyi lakosok is részt vettek az etyeki iskola felújításában, melynek során az egyik falra színes mandalát festettek fel. Ez nem tetszett a falu fideszes polgármesterének, Zólyomi Tamásnak – számolt be a 444. A településvezető a Facebook-oldalán arról írt, hogy az iskola rendbetétele lépésről lépésre halad, hozzátéve, hogy

Az egyik nagy feladatunk a jövőben a »szivárványosra« mázolt belső rendezése!

A polgármesternek többen is értetlenségüket fejezték ki, köztük szülők, akik dolgoztak az iskola kifestésén. Egyiküknek Zólyomi Tamás azt válaszolta, hogy ez a téma azért kavar ekkora port, mert „politika van az iskolánkban”.

A világ a hamis »szivárványokkal«, az aberrált szexvideókkal, az erőszakos videójátékokkal, a drogokkal, a prideokkal és a nemek közötti divat alapú átjárhatósággal az ördög munkája! Az iskolában a hagyományokra, hazaszeretetre, becsületre, szorgalomra és minden jóra kell nevelni gyermekeinket!

– írta egy kommentben a polgármester, aki szerint

A cigarettázó, pöfékelgető, csikkeket szétdobáló tanárok ugyan úgy nem jó irányban viszik a gyermekek szellemi és testi fejlődését, mint a csillámfaszlámás videók!

Egy másik kommentelőnek ezt válaszolta:

Akik ma »szivárvánnyal« érzékenyítenek, azok bármit hajlandóak meggyalázni, lerombolni, a hatalomért és a koncért! Élősködő mivoltukból képtelenek értéket teremteni! Érdemes lenne elgondolkodni, hogy a »szivárványosok«, a »padlássöprők” és a »migrációt támogatók« között mi lehet a különbség vagy a hasonlóság!

Az egyik hozzászóló ugyanakkor megosztotta az intézményvezető szülőknek küldött levelét, ami szerint a falak nem lesznek átfestve.

#Belföld#etyek#fidesz#szivárvány#iskola

Címlapról ajánljuk