Belföld

Nemrég szabadult a börtönből az eltűnt inárcsi édesanya volt férje

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 6. 12:19

Az egész falu összefogott, hogy megtalálják a hétfőn eltűnt nőt. 

Munkába indult a kétgyermekes inárcsi anyuka, amikor nyoma veszett hétfőn, azóta fáradhatatlanul keresik lányai, a falubéliek és a rendőrség – írja a Bors.

A lapnak a nő idősebbik lánya beszélt anyja eltűnéséről, és arról, milyen nehéz helyzetbe kerültek most a testvérével.

Hétfőn reggel munkába indult Budapestre. Egyáltalán nem tűnt furcsának, napközben egyszer még fel is hívtam, de ki volt kapcsolva, gondoltam lemerült

– mondta a Borsnak Maggie.

A két lánynak az tűnt fel, hogy anyjuk nem jött a szokásos busszal, de azt gondolták, biztosan csak lekéste, és a következővel hazajön. Az egyik lány még ki is ment a buszmegállóhoz, de ott a második buszról sem szállt le senki. 

Maggie ekkor kezdett el aggódni, ezért felhívta anyja munkahelyét, de oda nem ment be aznap. Miután keresték a mentőszolgálatot, és ott sem tudtak semmit a nőről, a lányok este bejelentették az eltűnését. 

A Bors szerint mindenki nagyon aggódik a két egyedül maradt lány miatt, ezért az egész falu összefogott értük. A település lakói is kiveszik a részüket a nyomozásból, kereső csapatokat szerveztek, hogy megtalálják Máriát. Az inárcsi polgárőrök is segítik a rendőrök munkáját.

A rendőrök kutyákkal is keresték már anyukámat, négy kutyát is hoztak és átpásztázták az erdőt, de nem vezetett eredményre. Az viszont biztos, hogy magától nem ment volna el sehova, nem hagyna itt minket. Mi voltunk az élete

– mondta a fiatal nő a Borsnak. 

A polgármester is nagyon aggódik a lányok miatt, ő a lapnak elmondta: Mária egyedül nevelte két lányát, mivel eléggé bonyolult és zűrös a család háttere. Az apa erőszakos cselekmények miatt nemrég szabadult a börtönből, a feleségét bántalmazta. Illetve folyamatban van egy gyermekelhelyezési per a kisebbik lánnyal kapcsolatban – állítja a polgármester.

Nyitókép: police.hu

#Belföld#inárcs#eltűnt nő#anya

Címlapról ajánljuk