Belföld

Járai Máté autóbeállója tele van kakálva, Kírát pedig elgáncsolták – az őket ért atrocitásokról beszélt a Reggeli műsorvezetője

rtl.hurtl.hu

2022. július 11. 8:47

A biszexualitását nyíltan vállaló színészt felkérte a Pride is, hogy mondjon beszédet, de ő ezt „udvariasan” visszautasította. 

„Én nem tartom olyan különlegesnek az esetemet. Most is megkerestek a Pride szervezői, hogy lenne-e kedvem… hogy beszélnék-e erről ott az összegyűlteknek. 1500 százalékos egyetértésem, toleranciám, szeretetem van ezzel a közösséggel, mégis azt gondolom, az enyém ez egy szimpla eset. Az én családomban mindenki azonnal elfogadta ezt, nem az volt, hogy éveken át hazudnom kellett, olyan közegben élnem, ahol nem elfogadóak” – idézi Járait a 24.hu, aki a Budapest Eye YouTube-csatornán nyilatkozott. 

Mint írják, Járai udvariasan visszautasította a Pride felkérését. 

Emlékeztetnek rá, hogy a műsorvezető pár hónapja coming outolt, ezért kérték fel a szervezők, hogy szólaljon fel a biszexualitás témájában. Járai szerint ismert emberként megtette, amit kellett, beszélt a dologról, de ennél többet nem szeretne a biszexualitásával foglalkozni a nyilvánosság előtt. 

Járai elmondta azt is, számára ki a legvonzóbb hazai nő és férfi celeb.

Van két modell srác, Dán Zsolt, a másik szintén egy modellfiú, Kovács Máté. Őket tényleg azért követem, hogy inspiráló a szépségük. És a Vámos Viki, a Zséda.

És beszélt az őt ért atrocitásokról is:

Most a kis házunk előtt tele van kakálva az autóbeálló… a Kírát meg egyszer elgáncsolták egy világmárka üzletben a szemem láttára. Egyértelműen Nyerő Páros-néző volt. És futott oda a biztonsági őr, hogy jól látta ezt? Egy hatvanas nő volt.

Nyitókép: RTL Klub

#Belföld#járai márk#coming out#pride#biszexualitás

Címlapról ajánljuk