Belföld

Hosszú Katinka éttermet nyitott

rtl.hurtl.hu

2022. június 9. 12:46

De nem hagy fel az úszással sem.

Furcsán hangozhat ez, de kicsit meguntam a versenysportolói életet: pontosan tudom, hogyan kell ezt jól csinálni és abba más nem fér bele

– nyilatkozta a Forbesnak Hosszú Katinka azzal kapcsolatban, hogy vőlegényével, Layber-Gelencsér Mátével közösen házhozszállítással is foglalkozó, könnyű ételek kínáló éttermet nyitottak.

Az interjúban szóba kerültek a sportolói visszavonulásáról rendre felröppenő hírek is: 

Nem csodálom, hogy ezek felröppennek, hiszen 33 éves vagyok és nem sokan úsznak ennyi idősen ezen a szinten. Az úszásban én már nagyon korosnak számítok

– mondta Hosszú, de cáfolta, hogy visszavonulna: „még nagyon élvezem, készülök a világbajnokságra, ahol három számban is versenyzek.”

A lap arra is rákérdezett, hogy áll az eljárás, amely a Duna Aréna szerződés nélküli használata miatt indult Hosszú és egykori férje, Shane Tusup közös cégével, az Iron Corporation Kft-vel szemben. 

„2017-ben én a budapesti FINA arca voltam, az ezzel járó csomag részeként használhattam az uszodát. A mi részünkről ennyi a történet, a vizsgálat állásáról semmit nem tudok. Arról annál inkább, hogy a 2018-tól a Nemzeti Sportközpontnak több tíz millió forint bérleti díjat fizettünk ki a Duna Aréna használatáért" – válaszolta Hosszú.

Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

#Belföld#hosszú katinka#étterem#úszás#duna aréna

Címlapról ajánljuk