Belföld

Gyereket vár Donáth Anna

rtl.hurtl.hu

2022. május 4. 20:45

Donáth Anna lesz a második olyan politikus a rendszerváltás óta, aki a magyar országgyűlés egyik pártjának elnökeként várandós. 

Először a Blikk írta meg, hogy gyermeket vár Donáth Anna, de ezt az rtl.hu forrásai is megerősítették. A lap szerint az elnök saját párttársainak már elárulta a hírt, de a nyilvánosság előtt egyelőre nem kíván beszélni róla.

Donáth Anna a második olyan politikus a rendszerváltás óta, aki a magyar országgyűlés egyik pártjának elnökeként várandós. Az első Szabó Tímea volt, aki a Párbeszéd társelnökeként több hónapos terhesen szerzett mandátumot 2018-ban. 

A Blikknek a párt sajtóosztálya se megerősíteni, se cáfolni nem kívánta a hírt. Annyit írtak: „Donáth Anna már évek óta boldog családban él, amely család létszámbővülése remélhetőleg előbb utóbb meg fog történni :) Ennek részleteit azonban családon belül szeretnék kezelni.” 

A poltikus nemrég arról beszélt, hogy az ellenzéknek kevesebb pártra és orbánozásra van szüksége, ha sikeres akar lenni. A választások előtt az RTL Híradó is riportot forgatott vele. Itt arról beszélt: felkészült a politikai támadásokra az édesapja ellen folyó büntetőeljárás miatt, de nem hagyja magát megtörni. Sok ponton különbözik a világképe Márki-Zay Péterétől, de az ellenzék miniszterelnök-jelöltje számíthat rá és a pártjára is. 

Nyitókép: Demecs Zsolt / MTI

#Belföld#donáth anna#gyerek#terhes#baba#momentum

Címlapról ajánljuk