Belföld

Karácsony: Lázár János köszönettel és bocsánatkéréssel tartozik

rtl.hurtl.hu

2022. február 12. 11:18

Szerinte „az élet frappáns választ adott Lázár ostobaságára” azzal hogy a BKV csapata dolgozik a tram-train fejlesztésén. 

„Budapest hagyjon levegőt az országnak” – Karácsony Gergely szerint ezzel „fenyegetőzött” Lázár János a Hódmezővásárhelyet Szegeddel összekötő tram-train elindításának napján.

A főpolgármester Facebook-posztjában arról ír, hogy „Lázár ennél hazugabb mondatot nem is mondhatott volna”, mivel a magyar nemzeti össztermék közel 40 százalékát megtermelő főváros vezetése az itt befolyt adók csak néhány százalékát használhatja fel Budapest érdekében, és ez csak fokozódott az elmúlt két év kormányzati megszorításai miatt.

„Az élet frappáns választ adott Lázár ostobaságára, jelenleg ugyanis a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) kiváló szakmai csapata dolgozik azon, hogy a tram-train szerelvények képesek legyenek gyorsabban futni és Lázár János kedvenc projektje ne álljon bele a földbe” – írja Karácsony Gergely, hozzátéve

Lázár János pedig tartozik egy köszönettel és tartozik egy bocsánatkéréssel! Aki szembe állítja egymással a nemzetet és a nemzet fővárosát, az valójában a nemzetet árulja el!

MInt korábban beszámoltunk róla, az egyik tram-train szerelvényen a napokban a BKV Baross kocsiszínében végeztek javításokat, miután kiderült, hogy a Szeged és Hódmezővásárhely között ingázó, a forgalomnak tavaly november végén átadott tram-train nagy sebességnél jelentősen kígyózik a pályán.

Nyitókép: Karácsony Gergely / Facebook

#Belföld#tram-train#karácsony gergely#lázár jános#Választás 2022

Címlapról ajánljuk