Belföld

Ráskó Eszter: Szeretnék tendereket nyerni

rtl.hurtl.hu

2021. december 31. 15:32

Derűsnek látja Magyarország jövőjét Ráskó Eszter, aki nagyon, egyben rettegve várja dumaszínházas önálló estjének januári bemutatóját. Az RTL Klub szilveszteri műsorában híradósként is bemutatkozó humorista szerint a szabolcsi kocsmakultúra nagyon elhanyagolt téma a közmédiában.

Mi volt 2021 legjobb és legrosszabb hozadéka számodra?

A legjobb az volt, hogy megtanultunk alkalmazkodni a helyzethez, a legrosszabb pedig az, hogy alkalmazkodnunk kellett a helyzethez.

Mi az, amit leginkább vársz, és amitől a legjobban tartasz 2022-ben?

Legjobban január 14-ét várom. Akkor lesz az önálló estem bemutatója, és ettől is rettegek a legjobban, mert még nem írtam meg.

Szerinted mi lesz a szakmád legnagyobb kihívása 2022-ben?

A legnagyobb kihívás, hogy ne legyen covid, és a közönség nyugodt szívvel be tudjon ülni egy zárt terembe. És ezt meg is tegyék.

Mi az, amiről ma még keveset beszélünk, mégis jelentős hatással lehet akár a világ sorsára a közeljövőben?

Ez egy nagyon jó kérdés. Valószínűleg a környezetszennyezésnek a hatása a Föld bolygóra. Igen, az nagy hatással lesz majd ránk, ha végre elkezdünk beszélni róla. De ha vidámabbat akarok választani... szerintem amiről keveset beszélünk, de sokkal többet kéne, az a szabolcsi kocsmakultúra. Nagyon elhanyagolt téma a közmédiában.

Hogyan látod Magyarország következő tíz évét?

Derűsnek. Szeretnék tendereket nyerni. Tenderekre vágyom és sok pénzre. Mindegy, hogy hogyan, csak legyen valami. Egyébként pedig nem tudom, én mindig csak egy lépésre előre látok.

Mit szeretnél megvalósítani jövőre a saját életében?

Mindent! De egyelőre a túlélésre játszom. Szóval jöhet minden, de csak jó dolgok, meg pénzzel kapcsolatosak. Küldjetek, utaljatok! Van egy bankszámlaszámom, amit emiatt tartok fenn, hogy ha esetleg...

Ha szabadon utazhatnál az időben, melyik korba menne, és miért éppen oda?

Visszamennék tegnapelőttre, hogy megmutassam magamnak, a gyerek hova dugta a slusszkulcsomat. És azzal megspórolnám magamnak a tegnapelőttöt meg a mát is. Meg a tegnapot, ez három nap.

Az RTL Klub szilveszteri Híradójában szilveszterkor Ráskó Eszter és Fluor Tomi mondják majd a rendhagyó híreket, az időjárás-jelentést pedig Lady Dömpertől hallhatják a nézők. Év végi interjúsorozatunk további részeit ide kattintva olvashatja el.

 

#Belföld#ráskó eszter#dumaszínház#önálló est#bemutató#év végi interjúk

Címlapról ajánljuk