Belföld

Sztrókot kapott a börtönben a Dózsa György úti gázoló

rtl.hurtl.hu

2021. december 29. 18:36

Elterjedt M. Richárd halálhíre is, de cáfolták.

Sztrókot kapott a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben a 3,5 éves jogerős börtönbüntetését töltő M. Richárd – értesült a Blikk. A Dózsa György úti gázolóként elhíresült, egykor a kecskeméti maffiaperben is elítélt férfi már jobban van, és a lap szerint a szombathelyi börtönből a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, Berettyóújfaluba.

A lap szerint M. Richárd halálhíre is elterjedt. A férfi karácsonykor lett rosszul, de azonnal mentőt hívtak hozzá és súlyos állapotban szállították el.

M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül vezetve okozott halálos balesetet autójával a budapesti Dózsa György úton halálos közúti balesetet okozott. Két ember életét vesztette, ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg, miután két autó összeütközött és a közeli trolibuszmegállóba csapódott. A szakértő szerint  M. Richárd túl gyors vezetése is hozzájárult a balesethez.

Nyitókép: M. Richárd távozik a Budai Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületéből 2017. augusztus 21-én, miután a bíróság elrendelte a házi őrizetét. – Fotó: Mohai Balázs / MTI

#Belföld#m. richárd#dózsa györgy úti gázoló#sztrók#börtön

Címlapról ajánljuk