Belföld

Feljelentést tett Varga Judit Az ördög ügyvédjének posztja miatt

rtl.hurtl.hu

2021. december 28. 16:49

Az igazságügyi miniszter szerint fenyegetésnek szánt, hazug állításokkal próbálja őt lejáratni az egykor Borkai Zsoltot lebuktató blogger.

Rágalmazás miatt tesz feljelentést ismeretlen tettes ellen Az ördög ügyvédje nevű Facebook-oldalon megjelent „fenyegetésnek szánt, hazug posztok” miatt Varga Judit. Az igazságügyi miniszter ezt a saját Facebook-oldalán jelentette be.

Varga a posztban nem említette, melyik állításokat tartja valótlannak, de szerinte Az ördög ügyvédje az ellenzékhez köthető, amin keresztül a baloldal próbálja őt lejáratni. Az ügyészség egyébként Czeglédy Csaba DK-s politkust, szombathelyi ellenzéki képviselőjelöltet gyanúsítja azzal, hogy köze van a bloghoz.

Mint ismert, Az ördög ügyvédje volt az a blog, amely nyilvánosságra hozta a Borkai Zsoltról, Győr volt fideszes polgármesteréről készült videót. Ezen az látszódott, hogy a házas Borkai egy luxusjachton fiatal lányokkal mulatozik, és egyikükkel szexuális kapcsolatot is létesít.

Nyitókép: Varga Judit igazságügyi miniszter sajtótájékoztatót tart, miután megbeszélést folytatott Didier Reynders jogérvényesülésért felelős uniós biztossal az Igazságügyi Minisztériumban 2021. november 11-én. – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#varga judit#az ördög ügyvédje#rágalmazás#igazságügyi miniszter#borkai zsolt

Címlapról ajánljuk