Belföld

Kijátszotta a rendszert és felvette a negyedik oltást Balázs, most „oltásbűnözőnek” hívja magát

rtl.hurtl.hu

2021. december 21. 6:39

Dokumentumokkal is tudja igazolni, hogy ennyiszer repetázott.

Hivatalosan még nem lehet felvenni a koronavírus elleni negyedik oltást, azonban egy Pártos Balázs nevű férfinak úgy tűnik, mégis sikerült. Balázs a járvány kezdete óta gyakran és hosszan posztol statisztikákat és elemzéseket, most pedig úgy döntött, hogy „oltásbűnözővé” válik.

Facebookon közzétett beszámolója szerint, amit a Blikk szúrt ki, a férfi merő kíváncsiságból ment el egy oltópontra december 17-én. Korábban már megkapta a harmadik oltást: szeptemberben vette fel a Janssen vakcináját két Pfizer után.

Nem, nem kell hazudni sem. Ki kell tölteni egy lapot, ahol megkérdezik, hogy mikor kaptad az elsőt és a másodikat. Azt helyesen kitöltöttem. Felvittek a rendszerbe. Egy kérdésük volt: milyet kérek ‘harmadiknak’. Ezt megnevezve lehet 3. (avagy: negyedik) oltásod”

– írta posztjában, amelyben „BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGEM TUDATÁBAN” azt is kijelentette, hogy „OLTÁSBŰNÖZŐ LETTEM”.

Komolyabb mellékhatást sem tapasztalt, mindössze hőemelkedése és izomfájdalma volt két napig. Balázs a négy oltás mellett korábban magán a víruson is átesett, úgyhogy valószínűleg jelenleg Magyarország leginkább védett emberei között van.

Nyitókép: Tatyana Makeyeva / Reuters

 

#Belföld#oltás#negyedik oltás#janssen#koronavírus#Mellékhatás#pártos balázs

Címlapról ajánljuk