Baleset-bűnügy

Három holttestet találtak egy szegedi lakásban

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 19. 12:30

Önkezükkel vethettek véget az életüknek.

Három holttestet találtak egy szegedi lakásban – tudta meg a Szeged365 a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Mint írják, egy olvasójuk szerdán délelőtt arról értesítette a portált, hogy tűzoltók és rendőrök jelentek meg a Makkoserdő soron az egyik épületnél. Információik szerint az ablakon keresztül jutottak be a tűzoltók az egyik második emeleti lakásba, majd beengedték a rendőröket a helyszínre. 

A lap úgy tudja, azért hívták ki a rendőröket, mert napok óta nem tapasztaltak mozgást a lakásban, és ez gyanús lett. „2024. szeptember 18-án a járőrök lakossági bejelentésre jelentek meg a Makkoserdő soron, ahol egy lakásban három holttestet találtak. A Szegedi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit” – írta a megkeresésükre a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Délmagyar szerint a lakásban egy 80 év körüli házaspár és 40 éves lányuk holttestét találták meg – önkezükkel vethettek véget az életüknek.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép (illusztráció): Google Maps

#Baleset-bűnügy#szeged#holttest#rendőrség#lakás#makkoserdő#öngyilkosság

Címlapról ajánljuk