Baleset-bűnügy

Elrabolta másfél éves kisfiát és volt párját a suzukis, aki rendőrök elől menekülve karambolozott Budapesten

rtl.hurtl.hu

2024. július 27. 6:43

Azzal fenyegette a nőt, hogy megöli fiát és saját magát, ha nem szállnak be az autójába. 

Súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi, női utasa és egy másfél éves kisgyerek, amikor autójukkal frontálisan ütköztek rendőrök elől menekülve Budapesten – írtuk július közepén. A jogosítvány nélkül vezető sofőrt Gyál közelében akarták igazolni a rendőrök, de ő kikerülte őket, és elhajtott. A frontális ütközés előtt még három másik autónak is nekiütközött.

A Blikk értesülései szerint emberrablás történt. A sofőr a volt párját és kisfiát hurcolta magával, akik azóta a lap cikke szerint már otthon lábadoznak. A nő jelenlegi párja, Viktor a Blikknek elmondta, hogy Barbi és Kevin sebei lassan gyógyulnak, úgy néz ki, egyiküknek sem lesz maradandó sérülése. Lelkileg azonban megviselte őket az eset, és attól rettegnek, hogy a férfi még visszatér.

Viktor elmondása szerint a nő fürdőruhát indult venni a kisfiával, amikor volt párja egy parkolóban megfenyegette őket, hogy megöli jelenlegi párját, illetve a fiát és saját magát, ha nem szállnak be az autójába. Amikor beszálltak, bezárta a központi zárat, és Budapest felé vette az irányt. A nő végig abban reménykedett, hogy a rendőrök megállítják őket, és el tudja mondani nekik, hogy elrabolták őket.

A BRFK a Blikknek elmondta, hogy egyelőre közúti baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást, de vizsgálják annak minden körülményét. A férfi a Blikk cikke szerint szabadlábon van.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#baleset#emberrablás

Címlapról ajánljuk