Baleset-bűnügy

Újabb postás hunyt el munka közben

rtl.hurtl.hu

2024. július 26. 6:28

A múlt héten a brutális hőség miatt kapott hőgutát egy postás Kelebián – egy nappal azután, hogy ugyanezen a Bács-Kiskun megyei településen kis híján megdőlt a magyarországi abszolút melegrekord. A férfi, akire ájultan találtak rá az utcán, pár nappal később meghalt a kórházban.

Most pedig a 444 vette észre a Postás Szakszervezet oldalán, hogy a Magyar Posta újabb kézbesítője vesztette életét, miközben a munkáját végezte. A szanki kézbesítőt „életveszélyes darázscsípés” vitte el. 

A Facebookon a szakszervezet azt írta: „Nyugodjon békében! Mélyen együtt érzünk a családjával, akiknek minden támogató segítséget igyekszünk megadni. Sok erőt és mielőbbi megnyugvást kívánunk!”

A Kelebián hőgutát kapott postás 62 éves volt, egyik kollégáját helyettesítette, amikor a nagy melegben rosszul lett. A Híradó úgy tudja, 43 fok fölé kúszott a testhőmérséklete. Mire a mentők kiértek a helyszínre, már életmentő beavatkozásokra volt szükség, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A posta kivizsgálja a halálesetet.

#Baleset-bűnügy#magyar posta#halál#postás#kézbesítő#darázscsípés

Címlapról ajánljuk