Baleset-bűnügy

Tragédia a sándorfalvai strandon: részegen indult úszni, vízbe fulladt egy férfi

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. július 21. 9:49

A férfi állítólag nagyon részeg volt, amikor úszni indult a Nádastó Szabadidőpark strandján.

Vízbe fulladt egy férfi szombaton a Sándorfalva melletti strandon, közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel vasárnap. A közlemény szerint szombaton délután 4 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a Nádastó Szabadidőparkban, az élővízi strandon családtagjai egy férfit keresnek, aki korábban a vízben úszott. A helyszíni egységek megkezdték a tó átvizsgálását, és fél nyolckor megtalálták a vízben a keresett férfi holttestét.

A kutatásban résztvevő Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat a Facebookon azt írta, hogy munkatársaikat a katasztrófavédelem műveletirányítása riasztotta Sándorfalvára egy fürdőhelyen eltűnt személy keresésére. A helyszínre két búváruk vonult ki, akik a tűzoltókkal együtt keresték az eltűntet. A holttestet egyik búváruk találta meg fél nyolckor, miután tűzoltók szonárja jelezte az elmerült testet.

Az áldozat nagyon ittas állapotban ment a vízbe, és sajnos ez a fürdőzés tragédiával végződött

– írták, felhívva a figyelemet arra, hogy ittassan ne menjen senki sem fürdőzni, sem úszni, a barátok, hozzátartozók pedig „ne engedjék az ittas személyt a vízbe, ha kell erőszakkal tartsák vissza”.

Nyitókép: a Sándorfalva Önkéntes Tűzoltó Egyesülete búvárai gyakorlatoznak a Nádastó Szabadidőpark tóstrandján, június 9-én – Fotó: Sándorfalva Nádastó Szabadidőpark / Facebook

#Baleset-bűnügy#baleset#halál#strand#sándorfalva#részeg férfi

Címlapról ajánljuk