Baleset-bűnügy

Újabb tragédia történt az Árpád hídon, 3 halott

rtl.hurtl.hu

2024. július 4. 6:29

Forgalommal szemben hajtottak fel a hídra.

Sokkoló baleset történt az Árpád hídon a Pestről Budára tartó oldalon szerda éjjel. A rendőrség közleménye szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak ütközött neki. A híd érintett részét lezárták. 

Úgy tudjuk egy percekkel korábban ellopott taxi hajtott fel a hídra a forgalommal szemben, és annak a sofőrje okozta a balesetet. 

Frontálisan ütközött a szabályosan közlekedő Suzuki Ignissel, ami aztán megpördült. Ezután a mögötte érkező Skoda kombi taxi nekiment az Ignisnek. Szinte mindenkit ki kellett vágni a roncsokból.

A balesetben 3-an haltak meg, 4-en súlyosan megsérültek. 

Úgy tudni, a halálos áldozatok között van a feltételezett taxirabló, valamint a Suzuki Ignisben utazó két ember, egy férfi és egy nő. 

Súlyos baleset történt az Árpád hídon, három ember meghalt
MTI / Mihádák Zoltán
Súlyos baleset történt az Árpád hídon, három ember meghalt
MTI / Mihádák Zoltán

A Katasztrófavédelem honlapja szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. Az érintett oldalt egy időre lezárták.

Egy éve történt az Árpád hídi gázolás

Egy éve történt az Árpád hídi tragédia, amikor egy utcán feltehetően másokkal versenyző sofőr elvesztette uralmát nagy teljesítményű autója fölött és halálra gázolt egy biciklist. A sportautó sofőrje ellen még mindig nem emeltek vádat, zajlik a nyomozás, és a bíróság döntése értelmében szabadon mozoghat a fővárosban, nyomkövetővel a lábán. Hogy pontosan mi történt, megnézheti az alábbi videóban.


Nyitókép: MTI / Mihádák Zoltán

#Baleset-bűnügy#árpád híd#meghalt#autós#forgalommal szemben

Címlapról ajánljuk