Baleset-bűnügy

Fotók: felrobbant egy jelzőlámpa a Lövölde téren, hárman megsérültek

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 19:23

Mentők, tűzoltók és rendőrök is kiszálltak a helyszínre.

Szemtanúk szerint felrobbant egy jelzőlámpa oszlopa szerdán délután Budapesten, a Lövölde téren – közölte a helyszínről kollégánk. A mentőkön kívül tűzoltók, rendőrök és a BKK szakemberei is kivonultak.

A rendőrség az rtl.hu-t arról tájékoztatta, hogy 18 óra 24 perc körül a jelzőlámpa alsó része eddig tisztázatlan körülmények között berobbant és az oszlopa égni kezdett. Hárman megsérültek, őket a mentők kórházba vitték, a tüzet a katasztrófavédelem munkatársai eloltották. A rendőrség adatgyűjtést végez, a körülmények tisztázása szerdán este is tart.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-vezetője megkeresésünkre azt közölte, hogy egy nő kisebb, egy férfi pedig nagyobb kiterjedésű, súlyosabb égési sérüléseket szenvedett, a mentők helyszíni ellátás után mindkettejüket sürgősségi osztályra szállították.

A VI. kerület polgármestere Facebook-oldalán azt írta, hogy az előzetes vizsgálatok alapján rövidzárlat okozta a robbanást. Soproni Tamás megkérte a jelzőlámpákat kezelő Budapest Közút Zrt-t, hogy azonnali hatállyal vizsgálják át a kerületi jelzőlámpákat.

Fotók: kigyulladt egy lámpaoszlop a Lövölde téren, egy ember megégett
rtl.hu
Fotók: kigyulladt egy lámpaoszlop a Lövölde téren, egy ember megégett
rtl.hu


Nyitókép: rtl.hu

#Baleset-bűnügy#budapest#Lövölde tér#tűz#baleset

Címlapról ajánljuk