Baleset-bűnügy

Bajonettel szúrtak le egy férfit egy pesterzsébeti gyorsétterem parkolójában egy nő miatt

rtl.hurtl.hu

2024. június 19. 14:24

A megszúrt 35 éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát megverték az elkövetők, de hamar elfogták őket.

Hétfő este egymásnak esett két társaság egy pesterzsébeti gyorsétterem parkolójában. A dulakodásban két ember megvertek, egyiküket pedig bajonettel szúrták meg. A megszúrt 35 éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el a mentők – közölte a BRFK a police.hu oldalon.

A nyomozás eddigi adatai szerint a verekedés nem spontán alakult ki. Az egyik későbbi sértett kezdeményezte a találkozót a gyorsétterem parkolójában 27 éves haragosával, hogy „rendezzék” konfliktusukat, amely egy nő miatt alakult ki. A 36 éves sértett egy barátját hozta magával, őt szúrták meg később, míg ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett.

Az elkövetők ezután autóval menekültek el a helyszínről, de mind a hatukat 24 órán belül elfogták, kihallgatták, őrizetbe vették majd kezdeményezték letartóztatásukat. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást.

Nyitókép: police.hu

 

#Baleset-bűnügy#bajonett#leszúrta#megszúrta#életveszélyes sérülés#pesterzsébet#gyorsétterem#parkoló#késelés#brfk

Címlapról ajánljuk