Baleset-bűnügy

Megszólalt a megvert kemecsei kisfiú: Álmomban elő szoktak jönni a rossz emlékek

rtl.hurtl.hu

2024. május 15. 8:20

Nem tudni, mennyi időbe telik, mire teljesen felépül az a tízéves fiú, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani, miután lány iskolatársai összerugdosták. 

Egyre jobban érzi magát, és esténként már nincs szükséges semmilyen fájdalomcsillapítóra annak a tízéves fiúnak, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, miután egy kemecsei általános iskolában megrugdosta több lány – írta a Blikk. A fiúra egy hete támadtak rá, életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, ami alatt a lépét is eltávolították.


A Blikknek a fiú apja elmondta, hogy „egyelőre nem tudjuk, hogy mennyire lesz teljes a felépülése”, hozzátéve, hogy „még egy gyulladást kezelnek rajta, de utána remélhetőleg haza is térhet”. Közben nagyon izgulnak amiatt, hogy a tehetséges focista folytatni tudja-e a sportolást.

A fiú apja a Blikknek elmondta azt is, hogy a gyerek szeptembertől új iskolában fog kezdeni, de már a húgát és az unokatestvérét is kivették a kemecsei suliból.

Sajnos álmomban elő szoktak jönni a rossz emlékek, ilyenkor újraélem a támadást 

– mondta a fiú, majd hozzátette:

De minden rendben lesz velem, hiszem, hogy meg fogok gyógyulni és visszatérhetek a focipályára. Olyan akarok lenni, mint régen!

Nyitókép: Híradó

#Baleset-bűnügy#Kemecse#fiú#támadás#iskola#kórház

Címlapról ajánljuk