Baleset-bűnügy

Megölte élettársát és nyolc hónapos gyerekét egy napfogyatkozástól megzavarodott asztrológus

rtl.hurtl.hu

2024. április 11. 14:34

Megölte élettársát, majd kidobta gyerekeit egy száguldó autóból egy asztrólógus-influenszer, aki az észak-amerikai napfogyatkozástól zavarodott meg. A nő után tette után saját magával is végzett.

Megölte az élettársát, kidobta a gyerekeit egy száguldó autóból, majd saját magával is végzett egy asztrológiával foglalkozó amerikai nő, aki a hétfői észak-amerikai napfogyatkozástól zavarodott meg – írta a Los Angeles Times című amerikai napilap, számolt be róla az MTI.

Az influenszerként Danielle Ayoka néven ismert csillagjós az égi jelenség előtti héten az apokalipszis közeledtére figyelmeztetett. Az X közösségi oldalom azt írta, a napfogyatkozás a „spirituális hadviselés megtestesülése”, és homályos szavakkal arra intett mindenkit, hogy a világ hamarosan gyökeresen megváltozik. Az asztrológus-influenszer saját magát „isteni gyógyítóként” hirdette, „auratisztítással” és horoszkópkészítéssel foglalkozott.


A rendőrök a nő 29 éves barátját a közös lakásukban találták meg holtan, a lap értesülése szerint a férfit egy késsel szíven szúrták. A nő a két gyerekét – egy kilencéves és egy nyolc hónapos kislányt – a gyilkosság után hétfőn kora reggel autóba rakta, és elhajtott velük. Egy autópályán haladtak, amikor

a két gyereket az anyjuk kilökte a járműből. A csecsemő meghalt, az idősebb kislány túlélte a zuhanást, a nő ezután autójával nagy sebességgel egy fának rohant.

Gyönyörű, de egyben félelmetes – így írták le a hétfői teljes napfogyatkozást azok, akik Észak-Amerikában átélték a ritka kozmikus jelenséget. A mindössze néhány percet, amíg a Hold kitakarta a Napot és sötétség borult a Földre, körülbelül 32 millióan láthatták Mexikóban, az Egyesült Államokban és Kanadában.


Nyitókép: NASA / Keegan Barber via Reuters

#Baleset-bűnügy#napfogyatkozás#Észak-Amerika#gyilkosság#csecsemőgyilkosság#asztrológus#influenszer

Címlapról ajánljuk