Baleset-bűnügy

Videókat és tanúkat keres a rendőrség a végzetes esztergomi ralibaleset tisztázására

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 17:54

A rendőrség a lakosság közreműködését kéri, hogy segítsenek tisztázni az esztergomi ralibaleset körülményeit.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság várja azok jelentkezését, akik az Esztergom-Nyerges Rally március 24-i versenynapján történt halálos tömegszerencsétlenséggel kapcsolatban érdemi információval, illetve videófelvétellel rendelkeznek – írja a police.hu. A tájékoztatás szerint

azon tanúk jelentkezését várják, akiknek olyan felvétel van a birtokukban, amely közvetlenül a baleset bekövetkezésével összefüggésbe hozható. 

A rendőrség kéri, amennyiben információja van, személyesen jelenjen meg a rendőr-főkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámon, valamint a 112-es központi segélyhívón vagy a 34-517-777-es telefonszámon.

A tragikus tömegbaleset Lábatlan és Bajót között történt, március 24-én kora délután. Az egyik versenyautó letért a kijelölt útszakaszról, és az aszfaltozott úton, illetve az út menti füves területen tartózkodók közé csapódott. A tragédiában három férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette, egy kislány pedig a kórházban halt meg. Édesanyja is belehalt a balesetbe, mindketten rajongtak a raliért és a sportért. A szerencsétlenségben további egy ember életveszélyes, öten súlyos, egy fő pedig könnyű sérüléseket szenvedett.


Mint arról az RTL Híradó is beszámolt, adománygyűjtéssel segítenék az esztergomi ralibaleset áldozatainak hozzátartozóit. Két halálos áldozat, apa és fia Bajnán éltek, ott nyitottak bankszámlát és raktak ki adománygyűjtő dobozokat. A család szeretné a befolyt pénzt megosztani a többi érintettel:


Nyitókép: Helyszínelés nyomai az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én – Fotó: Bodnár Boglárka / MTI

 

#Baleset-bűnügy#esztergom-nyerges rally#rali#raliverseny#tömegbaleset#tömegszerencsétlenség#rendőrség

Címlapról ajánljuk