Baleset-bűnügy

Újszülött kisbabája mellett halt meg az édesanya Bökönyben

rtl.hurtl.hu

2024. március 20. 8:18

A fiatal anya combjában trombózis alakult ki, a mentősök az életét már nem tudták megmenteni, férje most egyedül maradt az újszülött babával.

Az újszülött kisfia mellett halt meg egy fiatal anya március 8-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Bökönyben. A nő combjában trombózis alakult ki, a mentősök hiába siettek hozzá, az életét már nem tudták megmenteni. A Blikknek mesélt a szörnyű tragédiáról Zsolt, az anyuka férje, aki most egyedül maradt alig egy hónapos babával.

Zsolt a szomszédban lakó rokonukat kérte meg, hogy nézzen rá Zsanettre, miután nem tudta őt elérni aznap délelőtt. A rokon bement hozzá, hol azt látta, hogy a nő a konyhapadlón fekszik, tőle egy karnyújtásnyira pedig a kisbaba.

Amikor megérkeztem, már küzdöttek a feleségem életéért. Nem indult be a légzése, pedig gépeket is kötöttek rá. Nem tudtam mi tenni, fájdalmasan üvöltöttem, nem hittem el, amit láttam... Sosem felejtem el az oxigén hangját...

– idézte fel a történteket Zsolt.

A mentősök felfektették az ágyra az anyukát, majd elmentek, Zsolt három órán át várt a halottszállítóra. „Ott maradtam Zsanett-tel, mellé bújtam, beszéltem hozzá... Elmondtam neki, mennyire fáj, hogy itt hagyott engem!” – zárta szavait a megtört apuka. 

Nyitókép (illusztráció): Pixabay

#Baleset-bűnügy#újszülött#csecsemő#haláleset#anyuka#édesanya#trombózis

Címlapról ajánljuk