Baleset-bűnügy

Megkéselte főnökeit egy magyar férfi egy osztrák benzinkúton

rtl.hurtl.hu

2024. március 18. 6:35

A férfi sofőrként dolgozott egy magyar vállalkozásnak, és annak tulajdonosaira támadt rá.

Letartóztattak egy 56 éves magyar férfit Ausztriában, miután egy benzinkúton megkéselte főnökeit – vette észre a Blikk az osztrák sajtóban megjelent hírt. A beszámoló szerint a teherautósofőrként dolgozó férfi az A9-es autópálya egyik benzinkútján támadt rá a fuvarozási cég két tulajdonosára, egy apára és fiára.

A tulajdonosok az osztrák sajtóban megjelent beszámolók szerint Magyarországról utazott a helyszínre, hogy megbeszéljék belső nézeteltérésüket. Ekkor az 56 éves sofőr megütötte, majd egy késsel megszúrta a cég 34 éves tulajdonosát, majd a segítségére siető 62 éves tulajdonost, akinek fia ekkor zseblámpával ütötte meg az alkalmazottat.

Az 56 éves férfi ezután beült a teherautóba, és a vele lévő 29 éves fiával együtt elmenekült a helyszínről. A rendőrséget a benzinkút egyik alkalmazottja értesítette. A hatóságok lezárták az A9-es autópálya összes alagútját mindkét irányba, és az egyik bejáratánál nem sokkal később el is fogták a támadót.

A két áldozatot kórházba szállították. A 62 éves férfit azonnal megműtötték, és már nincsen életveszélyben, fia csak kisebb sérüléseket szenvedett.

Nyitókép: Illusztráció. Fotüó: Elmar Gubisch / GettyImages

#Baleset-bűnügy#ausztria#magyarok#késelés#támadás#rendőrség

Címlapról ajánljuk